Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI.ročník Memorialu Daniela Slámy v Suché

9. 8. 2008

 

 

VI.ročník Memoriálu

DANIELA SLÁMY

9. a 10.8.08

 

 

ovládl  FK Újezdeček

Ve dnech 9.8. a 10.8.08 se konal VI.ročník

 

Memoriálu Daniela Slámy

 

 

 

Už jako každý rok začal program utkáním

 

starých gard Sokola Suché a Roudníků.

 

 

 

Sokol Suché – Roudníky 3:3

 

Obě mužstva předváděla líbivý fotbal a bylo vidět několik pěkných akcí s řadou skvělých zákroků brankářů.První poločas měli mírnou převahu hosté a jako první otevřeli skóre.Domácím se podařilo otočit výsledek až na 3:2,ale v závěru po rohovém kopu hosté srovnali.

 

 

 

Hlavní program zahájilo utkání domácího

 

Sokola Suché a Lybaru Rtyně

 

 

 

Sokol Suché – Lybar Rtyně 1:1 (0:1) p.k.2:3

 

Tradyční derby,které muselo zaujmout diváky se hrálo ve vysokém tempu,kterému chybělo více branek.Hosté otevřeli skóre ve 20.min po chybě domácí obrany,když zaváhala s rozehrávkou.Toho využil hráč hostí a po kličce domácímu brankáři zavěsil 0:1.Celý druhý poločas se domácí snažili o vyrovnání,které se jim podařilo až 87.min po rohu a dorážce Svobody J. 1:1.O vítězi utkání rozhodly pokutové kopy,ve kterých byli lepší hosté.

 

 

 

Druhé utkání sobotního odpoledne obstaraly

 

FK Újezdeček a AFK Teplice.

 

 

 

FK Újezdeček – AFK Teplice 5:1 (2:0)

 

Tým AFK nastoupil do utkání bez svých opor a také to bylo na hřišti znát.Újezdeček od začátku utkání ovládl hrací plochu a bylo otázkou času kdy a kolik branek vsítí.První poločas si vytvořili dvoubrankový náskok,který jim umožnil druhý poločas odehrát v poklidné tempu.

 

 

 

Nedělní program začal utkáním o 3.místo mezi

 

Sokolem Suché a AFK Teplice

 

 

 

Sokol Suché – AFK Teplice 0:0 p.k. 4:2

 

Do svého druhého utkání už hráči AFK byli kompletní a byli vyrovnaným protivníkem domácích.Převážná část zápasu se odehrála mezi šestnáct-kami.Během devadesáti minut bylo jen několi dobrých příležitostí na obou stranách,které nebyly dotaženy do konce.Proto opět o vítězi musely rozhodnout penalty.Tentokrát domácí tým nezaváhal a když jejich brankář dvakrát chytil bylo rozhodnuto.

 

 

 

Finále

 

 

 

Lybar Rtyně – FK Újezdeček 0:4 (0:2)

 

Hráči Újezdečku hrající v pohodě po celé utkání nepustili domácí do žádné vážnější příležitosti vyjma pokutového kopu.V prvním poločase padla první branka ve 33.min po přímém kopu a hlavičce 0:1.Druhá branka padla 43.min opět hlavou tentokrát po rohové kopu.Na začátku druhého poločasu dostali rtynčtí příležitost na úpravu skóre,ale pokutový kop skončil na topolech.Potom už hráči Újezdečka ovládli hru a dvěma góly  pojistili výsledek.Nejprve v 60.min a poté v 80.min.